Linda Wijnberg

FOTOGRAAF

Mijn naam is Linda van der Jagt-Wijnberg en woon in Woudenberg met mijn lieve man en kindjes! In 2014 ben ik voor mijzelf begonnen als fotograaf. Ik ben begonnen met bruidsfotografie, maar al gauw werd ik ook gevraagd voor newbornshoots en familiefotografie. Van alles wat en dat vind ik ook leuk!

Ik hou van mooie momenten vastleggen en het voelt voor mij dus ook niet als werk! Ik zoek naar de perfecte plaatjes, details, emoties en kan lekker creatief zijn. Heerlijk om te doen!

Wat ik zo mooi vind is dat elk moment een herinnering wordt voor later. Elke fotoshoot is leuk om te doen want het zijn allemaal mooie momenten in jullie leven! Een fotoshoot van een zwangerschap, een pasgeboren baby, een bruiloft of een fotoshoot van een familie! Ik hoop dat ik jullie blij mag maken met mijn foto's! Wie weet tot snel!

Liefs Linda

LIEVE WOORDEN

Ik weet hoe geweldig het is om te trouwen en ook hoe leuk de voorbereidingen zijn. In 2011 ben ik getrouwd met de liefste man van de wereld. Met hem wil ik heel oud worden. Hij steunt en motiveert mij en samen bedenken we mooie dingen. Bedankt lieve man!

Ik ben fotograaf en ik ben trots op wat ik doe!

Mijn inspiratie haal ik uit workshops, mijn geloof, liefde, licht en pastelkleuren. Ik zoek vooral naar perfectie. Fotografie is helemaal mijn ding. Het gaat om liefde, vrolijkheid en styling.

Liefde is een cadeau en ik mag dit vastleggen en bewonderen. Ik stap eventjes in jullie leven. Zo speciaal om belangrijke momenten en personen in jullie leven vast te leggen. Zelf ben ik helemaal verliefd op onze kids.

Echt, zo klein als ze zijn geven ze je zoveel liefde terug.

— LINDA WIJNBERG

— LINDA WIJNBERG

— LINDA WIJNBERG

WOUDENBERG - UTRECHT

WOUDENBERG - UTRECHT

WOUDENBERG - UTRECHT